Rüyada çeşmede abdest almak

Rüyada çeşmede abdest almak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmede abdest almak gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak endişelerin son bulacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede abdest almak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine inanılır.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden su içmemek nimet bolluğu yaşayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada altın çeşme görmek zorlukları atlatacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments