Rüyada susuz çeşme görmek

Rüyada susuz çeşme görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Rüyada susuz çeşme gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada susuz çeşme görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada susuz köpek görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz kuyu görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada susuzluktan ölmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, korkularının üzerine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz denizde yüzmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada susuz havuz görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Rüyada susuz hap içmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rızkın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz toprak görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments