Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada yıkılmış minare görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Rüyada minare yıkılmak kendi geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments