Rüyada yıkılmış minare görmek

Rüyada yıkılmış minare görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yıkılmış minare gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle olan uyumunuzu korumanız, olumlu ortak girişimlerde bulunmanızı sağlar.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Rüyada yıkılan minare görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada minare yıkılması görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek işlerine verimin hâkim olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek sonra kendi işini kuracağına, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada yıkılmış minare görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hikmete kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments