Rüyada minare yıkılmak

Rüyada minare yıkılmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, malında azalmaya, onlar adına aç insanları doyuracağına, iyi geçiminin devam edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, çok daha mutlu olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada minare yıkılmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada yıkılmış minare görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan minare görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada minare yıkılması görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, rakiplerini alt edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments