Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada minarelerin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada minare yıkılması görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada minarelerin yıkıldığını görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada minarenin yıkıldığını görmek kendine çeki düzen vereceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalettir.

Rüyada yıkılan minare görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yıkılmış minare görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments