Rüyada cami abdest almak

Rüyada cami abdest almak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ağız tadının bozulmayacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalettir.

Rüyada cami abdest almak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Rüyada cami içinde abdest almak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada camiye abdestsiz girmek canının ve malının garantide olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almak ve camiye gitmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yeni bir hayat kurulacağına delalettir.

Rüyada cami abdest almak gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest almak camiye girmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments