Rüyada camiye abdestsiz girmek

Rüyada camiye abdestsiz girmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, zor durumlara düşeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, namının yürüyeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada camiye abdestsiz girmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada camiye abdestsiz girmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada abdestsiz camiye girmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak camiye girmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına alamet eder.

Rüyada cami abdest almak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalettir.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde abdest almak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işarettir.

Rüyada camii içinde abdest almak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments