Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek rütbe edineceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çevre değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada caminin avlusunu görmek insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada cami avlusunda olduğunu görmek kıtlığın meydana geleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulur.

Rüyada cami avlusundan geçmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak fakir fukaraya yardım edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet eder.

Rüyada caminin avlusunda görmek bazen umutlarını yitireceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments