Rüyada abdest almak ve camiye gitmek

Rüyada abdest almak ve camiye gitmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, istediği makama geleceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest almak ve camiye gitmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada abdestsiz camiye gitmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada abdest almak ve camiye gitmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hırsızlık yapacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada camiye girip abdest almak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdestsiz camiye girmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada cami içinde abdest almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments