Rüyada çalan kapıyı açmak

Rüyada çalan kapıyı açmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada çalan kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada çalan kapıyı açmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada çalan kapıyı açmamak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ney çalan görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz çalan birini görmek kısmetinin bollaşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enstrüman çalan birini görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada flüt çalan birini görmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Rüyada davul çalan adam görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada bateri çalan birini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments