Rüyada çakmakla sigara yakmak

Rüyada çakmakla sigara yakmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, her istediğini elde edeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çakmakla sigara yakmak gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve çakmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sigara ve çakmak görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çakmak ve sigara görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet eder.

Rüyada çakmakla mum yakmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla saç yakmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla yakmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına inanılır.

Rüyada çakmakla ocak yakmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments