Rüyada çakmakla saç yakmak

Rüyada çakmakla saç yakmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, eskisinden de iyi olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, istihdam edeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada çakmakla saç yakmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada çakmakla saç yakmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada çakmakla ocak yakmak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, durumun değişmesine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çakmakla ateş yakmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla yakmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak rahatlayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla mum yakmak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada demir çakmak görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments