Rüyada sigara ve çakmak görmek

Rüyada sigara ve çakmak görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine tabir olunur.

Rüyada sigara ve çakmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada sigara ve çakmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak ve sigara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara ve çakmak görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden çakmak almak sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada elinde çakmak görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak satın almak kötü kişilerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada çakmak vermek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments