Rüyada çakmak ve sigara görmek

Rüyada çakmak ve sigara görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kafa dinleyeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmak ve sigara gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada çakmakla sigara yakmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çakmak ve sigara görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve çakmak görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sigara ve çakmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazık çakmak eşi tarafından yüceltileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak toplamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine inanılır.

Rüyada tarlaya kazık çakmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada çakmak çalmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments