Rüyada sigara ve çakmak

Rüyada sigara ve çakmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına inanılır.

Rüyada sigara ve çakmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada sigara ve çakmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada sigara ve çakmak görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çakmak ve sigara görmek ticarete adım atacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada hediye çakmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada çakmak hediye etmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çakmak gazı doldurmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla yakmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments