Rüyada çakmakla oynamak

Rüyada çakmakla oynamak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kazancını iki kat arttıracağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Rüyada çakmakla oynamak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Rüyada çakmakla oynamak parasını dikkatli harcayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara ve çakmak görmek ticarete adım atacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada çakmak yaktığını görmek moralin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işarettir.

Rüyada çakmak çaktığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada çakmak almak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprağa kazık çakmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kazancını katbekat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın çakmak görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada çakmak hediye etmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments