Rüyada çakmak toplamak

Rüyada çakmak toplamak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak toplamak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada çakmak toplamak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazık çakmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla ateş yakmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara ve çakmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada çakmak hediye edildiğini görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada çakmak hediye almak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kara kara düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada sigara ve çakmak görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yol yordam öğretileceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa demir çakmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments