Rüyada altın kol saati hediye almak

Rüyada altın kol saati hediye almak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada altın kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada altın kol saati hediye almak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kol saati hediye etmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati almak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat hediye almak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek patron olunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments