Rüyada kol saati hediye etmek

Rüyada kol saati hediye etmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, mal ve para biriktireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati hediye etmek gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada hediye kol saati görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, destek göreceğine işaret eder.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada kol saati hediye almak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kol saati hediye almak insanlar tarafından tanınacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kol saat hediye almak ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments