Rüyada birinden kol saati hediye almak

Rüyada birinden kol saati hediye almak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada altın kol saati hediye almak beddua ve ah alacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada birinden kol saati hediye almak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye almak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye etmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada hediye kol saati almak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments