Rüyada buzun üstünde yürümek

Rüyada buzun üstünde yürümek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada buzun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işarettir.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz üstünde yürümek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde yürümek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada buz üstünde koşmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzun üstünde oturmak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına alamet eder.

Rüyada buz üstünde yatmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments