Rüyada buz üstünde koşmak

Rüyada buz üstünde koşmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yüksek moralli olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz üstünde koşmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Rüyada buz üstünde koşmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Rüyada buzda koşmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada buzlu yolda koşmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz üzerinde koşmak söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada buz üstünde yatmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada buz üstünde yürümek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada denizin üstünde buz görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada buzun üstünde yürümek şansının bir ömür yaver gideceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments