Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Rüyada buz üstünde yürümek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada buzun üstünde yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret eder.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada buz üstünde koşmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına inanılır.

Rüyada buzun üstünde oturmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Rüyada buz üstünde kaymak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments