Rüyada buz üstünde yürümek

Rüyada buz üstünde yürümek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada buz üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada buzun üstünde yürüdüğünü görmek amacına ulaşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde yürümek borcunu ödeyeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suyun üstünde yürümek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz üstünde yürümek gönül kapılarının açılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine yorulur.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzun üstünde kaymak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalettir.

Rüyada buz üstünde kaymak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments