Rüyada buzlu göl görmek

Rüyada buzlu göl görmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çıkmaza düşeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada buzlu göl gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz gölü görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada buzlu gölde yüzmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş göl görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutan göl görmek insanlara yardım edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments