Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutan göl görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek ruhlarına mevlit okutacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments