Rüyada buz gölü görmek

Rüyada buz gölü görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hasret giderileceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada buz gölü gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz gölü görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık ve şifa bulacağına delalettir.

Rüyada buzlu göl görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada buz tutmuş göl görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu gölde yüzmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, maddi zararını karşılayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments