Rüyada buz tutan göl görmek

Rüyada buz tutan göl görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada buz tutan göl gördüyseniz:

  • Yeniliklere karşı açık bir tutum izleyebilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş göl görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada buz tutan göl görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine rivayet eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, ileriye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş balık görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments