Rüyada buz tutmuş göl görmek

Rüyada buz tutmuş göl görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada buz tutmuş göl gördüyseniz:

  • Sizin için faydalı düzenleme veya planların eşiğindesiniz.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalettir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş göl görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada buz tutan göl görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş dere görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nafiye dogan

Rüyamda buz tutan gölün yeşil çimlerle çevrilmiş her tarafı agaçlarla kaplı görmek ne anlama geliyor