Rüyada buzdolabında tavuk görmek

Rüyada buzdolabında tavuk görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada buzdolabında tavuk görmek kazancının azalmayacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında fare görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işarettir.

Rüyada siyah buzdolabı görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada buzdolabına girmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabı dolu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabına koymak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük buzdolabı görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments