Rüyada siyah buzdolabı görmek

Rüyada siyah buzdolabı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah buzdolabı gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada siyah buzdolabı görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil buzdolabı görmek hedeflerini tutturamayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabı temizlediğini görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli buzdolabı görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında su görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabında elma görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada buzdolabında buz görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments