Rüyada buzdolabında dolma görmek

Rüyada buzdolabında dolma görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında dolma gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada buzdolabında dolma görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli buzdolabı görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında su görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabını silmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kendisini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada buzdolabı temizlediğini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada buzdolabını dolu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments