Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek

Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, işlerinin artacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının kırıldığını gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında fare görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabı temizlemek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada buzdolabı süsü görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Rüyada buzdolabında para görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında ekmek görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada birini buzdolabında görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments