Rüyada buzdolabına çiş yapmak

Rüyada buzdolabına çiş yapmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak tamamen içine kapanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada banyoda çiş yapmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada siyah çiş yapmak kimseyle konuşmaz olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgana çiş yapmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pantolona çiş yapmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş kaka yapmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovaya çiş yapmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments