Rüyada buzdolabında su görmek

Rüyada buzdolabında su görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında su gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Rüyada buzdolabına su koymak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabından su akması görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabında su görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalettir.

Rüyada buzdolabına girmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulur.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments