Rüyada buz gibi su görmek

Rüyada buz gibi su görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada buz gibi su gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde etrafı güzelleştirici işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada buz gibi suya girmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada buz gibi su görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz gibi su içmek işini layığı ile yerine getireceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada su gibi terlemek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, güzel günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada deniz gibi su görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada şelale gibi akan su görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments