Rüyada buz gibi su içmek

Rüyada buz gibi su içmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, imkânlarını kaybedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz gibi su içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Rüyada buz gibi su içmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz gibi suya girmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet eder.

Rüyada buz gibi su görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada buzlu su içmek hileye, fesada bulaşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işarettir.

Rüyada buz gibi denize girmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada su gibi terlemek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sel gibi su görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments