Rüyada buz gibi suya girmek

Rüyada buz gibi suya girmek kısmetli bir işe atılmaya, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok sayıda borca gireceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada buz gibi suya girmek gördüyseniz:

  • Başkaları yararına değil kendi çıkarlarınız için çalışmak gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada buz gibi suya girmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada buz gibi denize girmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada buz gibi su görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada buz gibi su içmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada buzlu suya girmek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel gibi su görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su gibi terlemek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su gibi kusmak çok büyük atılımlar yapılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments