Rüyada buz dağına çıkmak

Rüyada buz dağına çıkmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada buz dağına çıkmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada buz dağına çıkmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz dağına tırmanmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dağda buz görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulur.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada buzlu dağ görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdan dağ görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret eder.

Rüyada karlı buzlu dağ görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments