Rüyada buz dağının eridiğini görmek

Rüyada buz dağının eridiğini görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, muradın yerine geleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, anne baba duasının alınacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz dağının eridiğini gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada buz dağının eridiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların eridiğini görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın eridiğini görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada mumun eridiğini görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eridiğini görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada dişinin eridiğini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada altının eridiğini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işarettir.

Rüyada dişin eridiğini görmek bilgiyle donanacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments