Rüyada büyükşehir görmek

Rüyada büyükşehir görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, dinden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyükşehir gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyükşehir görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments