Rüyada büyük tencere almak

Rüyada büyük tencere almak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, arkadaştan görülecek faydaya, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tencere almak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada büyük tencerede yemek görmek borçlarının azalacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tencere almak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada büyük boş tencere görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tencereler görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük tencere görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tencere yıkamak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada büyük tencere görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments