Rüyada büyük tencere görmek

Rüyada büyük tencere görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tencere gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada büyük tencerede yemek görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, fırsatların elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir tencere görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş büyük tencere görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük tencere görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada büyük boş tencere görmek kem gözlere gelineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tencerede yemek yapmak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tencerede yemek piştiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük tencere yıkamak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments