Rüyada büyük tencere yıkamak

Rüyada büyük tencere yıkamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, işlerin de hafifleyeceğine, büyük bir karar verileceğine, uzun yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada büyük tencere yıkamak gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük tencere yıkamak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tencere yıkamak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşık tencere yıkamak yükseleceğine, çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bakır tencere yıkamak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik tencere yıkamak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayırlı bir sürece girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencere yıkadığını görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada boş büyük tencere görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük tencerede yemek görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asya

Rüyamda evimin mutfağında tencereye yıkıyorum tencereyi yikarkende yanımda Emine Erdoğan oturuyor ve kucağında da bebek var ama bebek kim bilmiyorum benim kızım mi veya başka biri mi bilmiyorum ne konuştuğumuzu da hatırlamıyorum Emine Erdoğan konuşurken tencere yikiyroum. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim iyi çalışmalar