Rüyada büyük su kuyusu görmek

Rüyada büyük su kuyusu görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük su kuyusu gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük su kuyusu görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kuyusunda yılan görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada su kuyusuna düşmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada su kuyusuna girmek rızkının ve kazancının bol olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusu açmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments