Rüyada su kuyusuna girmek

Rüyada su kuyusuna girmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, ana baba duası alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna girmek gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada su kuyusuna girmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu içine girmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık kuyuya girmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya girmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içine girmek zengin için yoksulluğa, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalettir.

Rüyada kuyu suyu görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kuyusu temizlemek üzüleceğine ve yıpranacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına yorulur.

Rüyada su kuyusu açmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments