Rüyada su kuyusu açmak

Rüyada su kuyusu açmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu açmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla şey yapabilirsiniz.

Rüyada su kuyusu açmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyu açmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Rüyada kuyu suyu içmek adeta sinirden küplere bineceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalettir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada su kuyusuna bakmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada su kuyusuna düşmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu suyu görmek makamının yükseleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments