Rüyada büyük kaplan görmek

Rüyada büyük kaplan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işinde zarar edeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada büyük kaplan gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada büyük kaplan görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kaplan görmek tatsız haberlerin alınacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek büyük savaşların yaşanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru beyaz kaplan görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yavru kaplan sevmek yakında işlerinin aksayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan yakalamak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada mavi kaplan görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan sevmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments