Rüyada gökyüzünde kaplan görmek

Rüyada gökyüzünde kaplan görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde kaplan gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada gökyüzünde kaplan görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada kükreyen kaplan görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kaplanla uyumak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kaplan yemek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplan doyurmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kaplan yavruları görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kaplan olduğunu görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments